söndag 17 februari 2013

Garnleverans och längtan

Min kofta är färdigstickad, dock inte fotograferad ännu så den får bloggas om senare. När ett nytt projekt är klart så poppar det upp många nya ideer på framtida projekt. Jag skrev för ett tag sen i bloggen att jag inte skulle sticka något till barnen för dom hade så mycket krav och synpunkter men nu ska jag ge det en ny chans (jag kan inte låta bli...). Så nu har jag beställt garn till projekt som bara är till andra.

Det rosa ska bli en mössa till lilltroll, som blev väldigt nöjd när hon fick se garnet och la det i mitt knä och med bestämd röst "Sticka då mamma!!". Ivrig att få sin mössa. Det bådar gott!

Stortroll ska få en tröja av det gröna. Den här gången fick han bara välja färg och om det skulle vara med eller utan huva. Grön och utan huva blev svaret sen hittade jag ett mönster som jag ville sticka!

Och det sista nystanet ska bli en stickad present är det tänkt.

Alltihop är beställt hos en av dom bästa garnaffärerna på nätet "Garnkorgen". Massor av fint garn och supersnabb service. Jag beställde på en tisdag och hade garnet i brevlådan på torsdag! Rekommenderas verkligen!

Slutligen måste jag erkänna en sak. Jag längtar efter våren, längtar efter att slippa overallkrångel, skottning och halka! Jag vill ligga under vårt blommande magnoliaträd...

 

 

 

 

1 kommentar:

  1. Håller med om din längtan till vår! Idag kommer mer snö! Men snart....

    SvaraRadera